Försäljningsvillkor

Leveranskostnader

I slutsumman för en beställning är leveranskostnaden inräknad för leverans inom Sverige i enlighet med de Standardvillkor Du kan läsa nedan. För leverans till utlandet måste Du kontakta oss via vår mailadress (se under fliken ’Kontakt’) för att klarlägga eventuella prisjusteringar för leveransen.

Ingen lägsta beloppsgräns.

Standardvillkoren är enligt följande: Betalning i förskott till vårt bankgiro eller vårt bankkonto och då sänder vi:

– order under 300 kronor som vanligt brev på köparens risk. Leverans-/portokostnad 25 kronor.  Önskas REK tillkommer 75 kronor.

– order 300-800 kronor sändes utan leveranskostnad som vanligt brev på köparens risk. Önskas REK tilkommer 75 kronor.

– order över 800 kronor sändes som rekommenderat brev eller postpaket utan leveranskostnad

 

Ångerrätt

Enligt lag har köpare, som handlat via postorder eller internet, 14 dagars ångerrätt. Om köparen ångrar köpet skall leveransen i komplett skick=hela leveransen, sändas tillbaka till säljaren. Retur via postförskott är inte tillåten. Om leveransen är i ovanstående skick återlämnas likviden med avdrag för våra ursprungliga leveranskostnader.

Reklamation

Eventuell reklamation skall ske inom 14 dagar. Reklamation innebär att leveransen har uppenbara felaktigheter av innehåll och/eller kvalitet. För kvalitet gäller bedömningar enligt FACIT:s rekommendationer. Om reklamation är befogad kommer hela likviden för den reklamerade produkten att återsändas till köparen. Obefogad reklamation hanteras på samma sätt som utnyttjad ångerrätt med avdrag för våra leveranskostnader.

Vid utnyttjande av Ångerrätt eller Reklamation skall objekten skickas till adress , se under ’Kontakt’. Vänligen meddela oss samtidigt på vår mailadress, så att vi kan bevaka att returleveransen kommer fram.